Blog de nutrició i salut

Alguns dels temes que trobaràs al meu blog: ✔️ Com millorar la teva microbiota intestinal. ✔️ Alimentació per millorar el son i l’estat d’ànim. ✔️ Diets vegetarianes i com evitar dèficits nutricionals. ✔️ Estratègies per perdre pes de manera saludable.

És temps de bolets

S’acosta la tardor i és temps d’anar a buscar bolets. N’hi ha de  molts tipus i no tots són comestibles, per això us aconsello que si no els coneixeu prou bé els compreu al mercat o en botigues especialitzades. Els bolets són molt pobres en calories, qüasi bé és tot aigua, tan sols porten 30 […]

Com controlar la hipertensió arterial

Sabies que tenir la pressió arterial alta és un factor de risc per les malalties cardiovasculars i augmenta la probabilitat de patir un infart cerebral o al cor? La pressió arterial pot augmentar amb l’estrès, el tabac, l’alcohol, el sobrepes i l’obesitat i amb el consum de sal o clorur sòdic. La dieta influeix molt en el desenvolupament i […]

Dia Mundial del Cor

Segons l’estudi ENRICA sobre Nutrició i Risc Cardiovascular, un de cada dos adults a Espanya té el colesterol alt i només el 50% d’ells ho sap. És a dir, la meitat de les persones que tenen el colesterol elevat ho desconeixen. El colesterol és un factor de risc cardiovascular, igual que tenir la pressió sanguínia […]

Educació nutricional a la menopausa

Durant els mesos d’octubre a desembre de 2013 es va portar a terme un nou Pla d’Educació Nutricional pel Farmacèutic (PLENUFAR), aquesta vegada dirigit a dones en edat climatèrica. Un total de 2.451 farmacèutics de tot Espanya van informar a unes 125.000 dones amb premenopausa, menopausa i postmenopausa. Es van realitzar enquestes nutricionals i de […]

Què són les intoleràncies alimentàries

QUÈ ÉS LA INTOLERÀNCIA ALIMENTÀRIA? La intolerància als aliments, també coneguda com a sensibilitat alimentària o al·lèrgia alimentaria de tipus III, és una reacció adversa als aliments que es manifesta de forma retardada i és deguda a una permeabilitat intestinal alterada i un desequilibri en la microbiota intestinal. Els aliments que provoquen la sensibilitat poden […]

Menjar sa és divertit, l’obesitat infantil no.

Segons l’estudi ALADINO, a Espanya un 44,5% dels nens i nenes entre 6 i 9 anys tenen excés de pes. Concretament un 26,2% presenten sobrepes i 18.3% obesitat. Veient els resultats d’aquest estudi en quant a hàbits alimentaris, activitat física i estil de vida, la Federación Española de Sociedades de Nutrición, Alimentación y Dietética (FESNAD) […]

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.