Blog de nutrició i salut
Alguns dels temes que trobaràs al meu blog: ✔️ Com millorar la teva microbiota intestinal. ✔️ Alimentació per millorar el son i l’estat d’ànim. ✔️ Diets vegetarianes i com evitar dèficits nutricionals. ✔️ Estratègies per perdre pes de manera saludable.
És temps de peix blau
El peix blau és ric en àcids grassos poliinsaturats omega-3, un tipus de greix que té propietats molt beneficioses per l’organisme. Quan parlem de peix blau ens referim a les sardines, el seitó, el verat, la tonyina, el bonítol i el salmó. El sorell, el llobarro i el besuc es consideren semigrassos i contenen […]
Campanya de fotoprotecció 2010
Farmacèutics de tot l’estat participen en una campanya per concienciar a la població de la importància de cuidar la pell i protegir-la de les radiacions solars, així com advertir del risc d’exposar-se al sol sense protegir-se. Gràcies a la colaboració de Ladival aquesta campanya compta amb una unitat mòvil que recorrerà tot Espanya durant les […]
Maduixots
Apareixen a principis de primavera i s’acaben a l’estiu. Maduixot o maduixa en català, segons el tamany, en castellà fresón i en francès fraise, que vé del llatí fraga. Significa olor. Aquesta olor tan bona que fan els fresons i que ens avisa de que ja arriba el bon temps. Els maduixots són molt rics […]
Per Sant Jordi us recomano un parell de llibres de cuina i salut.
La cuina antiestrès Un llibre escrit per Joaquim Agulló, M. del tura Bovet i Carme Pardo, tots ells experts en alimentació, on es parla de què és l’estrès, els aliments inductors d’estrès i els aliments que poden reduïr-lo, i també de les plantes medicinals amb propietats beneficioses per ajudar-nos a afrontar les situacions d’estrès. Conté […]
No et perdis res!
Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.