Blog de nutrició i salut

Alguns dels temes que trobaràs al meu blog: ✔️ Com millorar la teva microbiota intestinal. ✔️ Alimentació per millorar el son i l’estat d’ànim. ✔️ Diets vegetarianes i com evitar dèficits nutricionals. ✔️ Estratègies per perdre pes de manera saludable.

L’estrès oxidatiu i la pràctica esportiva

Xerrada a càrrec d’Anna Paré, a la sala d’àmbit cultural d’El Corte Inglés Sabadell, el proper dimarts 27 de març a les 19:00h. L’exercici físic regular augmenta la massa muscular, enforteix els òssos, millora els nivells de glucosa en sang i la funció cardio-vascular. Però la pràctica esportiva intensa genera una sobreproducció de radicals lliures […]

Coenzim Q10 i salut cardiovascular

Conferència sobre Coenzim Q10 i salut cardiovascular, el passat 1 de març al Col.legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona. Actualment podem considerar l’estrès oxidatiu com un nou factor de risc cardiovascular. Nivells elevats de colesterol en sang, l’aterosclerosis, l’enduriment de les parets arterials i la hipertensió, són patologies relacionades amb baixos nivells de Coenzim Q10 […]

És temps de menjar maduixots

Apareixen a principis de primavera i s’acaben quan arriba l’estiu. Maduixot o maduixa en català, segons el tamany, en castellà fresón i en francès fraise, que vé del llatí fraga. Significa olor. Aquesta olor tan bona que fan els fresons i que ens avisa de que ja arriba el bon temps. Els maduixots són molt […]

-SAL = +SALUD

L’Agencia de Seguretat Alimentaria i Nutricional (AESAN) ha creat la campanya “Cuídate+: MENOS sal es MAS salud”, una iniciativa que forma part del Pla d’acció per reduïr el consum de sal a Espanya. A través de la web www.plancuidatemas.es els usuaris poden trobar un registre per unir-se al Pla i rebre receptes amb propostes fàcils […]

Verdures d’hivern contra el càncer

Fruites, verdures i hortalisses contenen molts components bioactius que actúen com a protectors del càncer. Però especialment el grup de les cols, coliflor, col de Bruseles, brócoli, alls, cebes i porros. Contenen uns compostos anomenats glucosinolats i organosulfurats que tenen un paper molt important en l’alimentació per les seves propietats protectores en front al càncer. […]

Esmorzar calent

Quan fa fred no hi ha res millor que començar el dia amb un esmorzar calent. Heu provat mai una crema de cereals? Es pot coure el dia anterior i pel matí només l’haureu d’escalfar. Comenceu amb una crema d’arròs integral i la propera vegada animeu-vos a fer-la de civada (avena en castellà), és el […]

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.