Blog de nutrició i salut
Alguns dels temes que trobaràs al meu blog: ✔️ Com millorar la teva microbiota intestinal. ✔️ Alimentació per millorar el son i l’estat d’ànim. ✔️ Diets vegetarianes i com evitar dèficits nutricionals. ✔️ Estratègies per perdre pes de manera saludable.
Nous ingredients de les fórmules infantils (II)
Continuem parlant d’ingredients presents en les fórmules infantils més avançades que fan possible que aquests productes siguin el més semblant a la llet materna. Alfa-lactoalbúmina És la proteïna del suero que es troba en més proporció a la llet materna, conté tots els aminoàcids essencials, especialment triptòfan i cisteïna. El triptòfan és precursor de la […]
5 fruites i verdures al dia
Per seguir una alimentació equilibrada i saludable s’aconsella menjar un mínim de 5 racions de fruita i verdura al dia, però…com ho fem? Tupperware en dóna la solució en el seu llibre “5 verduras y frutas diarias, modo de hacerlo”. Un llibre amb moltes idees sobre la manera de cuinar i menjar 3 racions de […]
Farta de cel·lulitis rebel?
Aconsegueix una figura ben modelada i ferma La dieta i l’exercici no sempre permeten assolir una silueta ferma. La cel·lulitis ressistent es converteix en un problema difícil de solucionar, però ara existeixen eines que sí permeten guanyar la guerra contra els greixos ressistents, reduïr el greix corporal i modelar la figura. La lluita contra […]
Hidratació en esportistes
Sabies que la hidratació és clau per un bon rendiment físic? Durant la pràctica d’exercici físic es produeix pèrdua d’aigua a través de la suor per tal que l’organisme pugui mantenir una temperatura corporal de 37ºC. Aquesta pèrdua d’aigua, acompanyada d’una pèrdua de sals minerals, comporta una disminució del volum sanguini i això repercuteix en […]
Nova piràmide de la Dieta Mediterrània
En el passat congrés de Dieta Mediterrània celebrat a Barcelona els dies 24 i 25 de març s’ha presentat una nova proposta de la piràmide dels aliments. A la base continuem trobant el pa, la pasta i l’arròs, preferentment integrals, mentre que la patata passa al segon nivell. Les fruites, les verdures i les hortalises […]
Mercuri en peix blau
El consum de peix en la nostra dieta representa una important font de proteïna d’elevat valor biològic, minerals i vitamines. I concretament el peix blau conté també un tipus de greix de la serie omega-3, amb propietats molt beneficioses per a la salut en la prevenció de les malalties cardiovasculars i en els processos inflamatoris. […]
No et perdis res!
Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.