Blog de nutrició i salut

Alguns dels temes que trobaràs al meu blog: ✔️ Com millorar la teva microbiota intestinal. ✔️ Alimentació per millorar el son i l’estat d’ànim. ✔️ Diets vegetarianes i com evitar dèficits nutricionals. ✔️ Estratègies per perdre pes de manera saludable.

Gaspatxo, la sopa més refrescant i saludable

El gaspatxo és un plat lleuger, hidratant i ple de vitamines i minerals. Ric en substàncies antioxidants que el converteixen en la sopa estrella d’un menú antienvelliment ideal per quan fa calor. De receptes de gaspatxo n’hi ha moltes, però els ingredients més habituals són tomàquet, cogombre, pebrot vermell, all, oli d’oliva i sal. Conté […]

Dia europeu de la prevenció del càncer de pell

Avui 13 de juny és el DIA EUROPEU DE LA PREVENCIÓ DEL CÀNCER DE PELL. Us deixem amb quatre consells bàsics per fer una bona prevenció: 1. Utilitza un fotoprotector adequat al teu tipus de pell. 2. Aplica’l 30 minuts abans de prendre el sol, sobre la pell seca, i renova l’aplicació cada 2 hores. […]

Xerrada Dia Nacional de la Nutrició 2013

Celebrem el Dia Nacional de la Nutrició parlant de la importància de dur a terme, durant tota la vida, uns bons hàbits alimentaris i d’estil de vida per aconseguir més longevitat i qualitat de vida. De la mà d’Anna Paré, especialista en formació i assessorament en alimentació i nutrició, veurem que no n’hi ha prou […]

Jornada d’Obesitat infantil

“El 25% dels nens i nenes d’entre 3 i 7 anys tenen sobrepès i entre un 3 i 4% pateixen obesitat” Així inaugurava Miquel Vilardell la Jornada d’Obesitat infantil que va tenir lloc dimarts passat al Col.legi de Metges de Barcelona, organitzada per la Fundació Agrupació Mútua i el Departament de Salut de la Generalitat. […]

Quina és la millor beguda per fer esport?

La quantitat d’aigua total del nostre organisme es manté dins d’uns marges molt estrets degut a l’equilibri entre el volum de líquid que prenem i el que eliminem. Amb la pràctica d’exercici físic es produeix un augment de la temperatura corporal que es regula a través de la suor, que al mateix temps que “refreda” el […]

Sant Jordi 2013

Aquest any us recomano un llibre del meu tema preferit: Receptes antiaging, gastronomia i ciència.   Carme Ruscalleda, la reconeguda xef amb 5 estrelles Michelin (3 a Sant Pol i 2 a Tokio), acaba d’escriure un llibre amb receptes antiaging juntament amb Raül Balam del restaurant Moments a l’Hotel Mandarin i el Dr. Manuel Sanchez […]

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.