Esdeveniments

Nutrició i fitoterapia pels nostres dos cervells

Nutrició i fitoterapia pels nostres dos cervells és el primer webinar que vam fer en aquestes setmanes que ha durat el confinament per Covid-19.Ja fa un temps que coneixem la conecció entre intestí i cervell a través del que s’anomena eix microbiota-intestí-cervell. Per gaudir duna bona salut mental hem de tenir cura del nostre intestí.D’altra […]

4a Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental

Després de l’èxit dels anys anteriors, el proper 29 de novembre celebrem la 4ª Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental al Campus de l’Alimentació de Torribera (UB). Enguany es parlarà de temes tan interessants com la microbiota intestinal i la seva relació amb les addiccions i l’alimentació. El paper de la microbiota en la […]

Curs d’estiu sobre nutrició i salut

Tornem a Catalunya Ràdio! Aquesta vegada per a parlar dels aliments que reforcen el sistema immunitari. Per segona vegada aquest estiu, he participat al programa La Fonda de Catalunya Ràdio fent tertúlia amb en Pep Nogué. Aquesta vegada hem parlat del sistema immunitari, el sistema de defenses del nostre cos que ens ajuda a mantenir […]

Èxit d’assistència a la 3a Jornada Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental

Amb el lema “Ansietat i depressió, emocions lligades a l’alimentació”, el passat 19 d’octubre vam celebrar la 3a Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental amb més de 100 assistents entre experts, professionals i alumnes que ens vam reunir a la sala Les Voltes del Campus de l’Alimentació de Torribera (UB). La jornada va ser […]

3a Jornada Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut mental

Ja tenim el programa definitiu per a la Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut mental que enguany arriba a la 3a edició i que tractarà sobre l’ansietat i la depressió com a emocions lligades a l’alimentació. Tindrem l’honor de comptar amb el Dr. Joan Sabater-Tobella per a la conferència inaugural que ens parlarà de farmacogenètica […]

Aliments i cervell, nou curs d’els Juliols a la UB

L’alimentació i la nutrició poden actuar com a factors de risc o de protecció per a la salut, també del nostre cervell! L’alimentació és un factor clau per a un bon desenvolupament i funcionament cerebral, els processos d’aprenentatge i la memòria, el rendiment cognitiu, la salut mental i la prevenció de les malalties neurodegeneratives relacionades […]

Nous serveis de formació, legislació alimentària i comunicació científica

A Nutresalut ampliem serveis! Comencem l’any 2018 amb nous serveis. Ademés d’oferir ja algunes formacions i la consulta en dietètica i nutrició a càrrec de la nostra dietista-nutricionista i farmacèutica Anna Paré, incorporem noves formacions i els serveis de legislació alimentària i comunicació científica. Formació Fruit de l’èxit aconseguit a les jornades d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia […]

Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental

Té la forma d’una nou, pesa entre 1 i 1,5 kg, consumeix el 20% de l’energia de l’organisme, té més neurones que estrelles hi ha a la galàxia i genera un milió de noves conexions cada segon. Així és el nostre cervell. Interacciona de forma bidireccional amb els bacteris que viuen en el nostre intestí, […]

Alimentació i salut bucal, una relació bidireccional

Alimentació i càries, diabetis i periodontitis, problemes de masticació i desnutrició… Cal tenir una bona cura de les notres dents i genives per gaudir d’una bona salut bucal i general! Comparteixo l’entrevista que em van fer en el Fòrum Dental OralthBcn amb motiu de la meva participació el passat 13 de maig a la taula rodona sobre […]

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.