Actualitat

Aliments i receptes per cuidar el cervell
La cuina de la memòria

Després de molts mesos de feina, ha arribat la publicació del meu llibre La cuina de la memòria, el llibre on trobareu aliments i receptes per cuidar el cervell escrit a quatre mans amb el cuiner Pep Nogué. De la mateixa manera que l’alimentació és important per prevenir les malalties cardiovasculars, la diabetis o el […]

Recetas para la visión
5 receptes per a millorar la visió

Una alimentació equilibrada i rica en antioxidants promou la salut visual i pot retardar l’aparició de patologies com la degeneració macular associada a l’edat, les cataractes o el glaucoma.  Els nostres ulls estan constantment exposats a la llum. L’estrès oxidatiu que s’origina és un dels factors implicats en les malalties oculars. Per això, una alimentació […]

Fecha de caducidad
Quina diferència hi ha entre data de caducitat i data de consum preferent?

Un dels punts clau per evitar el malbaratament alimentari és tenir clar quina diferència hi ha entre data de caducitat i data de consum preferent. Una tercera part dels aliments que es produeixen es llencen a les escombraries i amb ells, tots els recursos utilitzats en la seva producció! La data de caducitat d’un aliment […]

mercado de alimentos nutresalut
5 consells per reduir el malbaratament d’aliments

Sabies que una tercera part dels aliments produïts pel consum humà es llença? I que el 61% del malbaratament alimentari prové de les llars?Segons el Consell Europeu d’Informació Alimentària (EUFIC) cada any es llencen més de 930 milions de tones d’aliments a nivell mundial. Una barbaritat! I amb ells es malgasten tots els recursos utilitzats […]

Què significa ser vegà?

Ser vegà significa basar la teva alimentació només en aliments d’origen vegetal. És a dir, les persones que segueixen una dieta vegana mengen fruites, verdures i hortalisses, cereals, grans i llegums, fruits secs i llavors. Ser vegà significa no menjar carn (ni tampoc embotit), peix ni marisc, ous, cap tipus de producte lacti i tampoc […]

Xerrades i conferències sobre alimentació

Properes conferències i xerrades sobre alimentació i salut programades pels mesos de març, abril i maig 2019   Antioxidants i salut Conferència a l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Granollers Quan: 12 de març de 2019 a les 18:30 hores Lloc: Museu de Granollers   Acciones fisiológicas de la cúrcuma sobre la inflamación […]

Diactual entrevista a Anna Paré

Sorpresa! Un dia qualsevol, quan menys t’ho esperes, reps un missatge per whats app on et pregunten si vols partipicar a la secció d’entrevistes pel blog de Diactual, una plataforma de formació online dirigida a professionals sanitaris. És clar que sí! Encantada de compartir la meva experiència, aquesta va ser la meva reposta. Així que […]

Hàbits de consum i canal de compra d’ajudes ergonutricionals en runners

El passat mes de març va tenir lloc a Barcelona Infarma 2017, la 29a edició del Encuentro Europeo de Farmacia, que sota el lema “Valor para la farmacia, valor para el paciente” va reunir més de 30.000 persones en el Congrés de Farmàcia i el Saló del Medicament i Parafarmàcia. Des del grup de treball Complements alimentosos i esport de […]

Sant Jordi 2015

Aquest any per Sant Jordi us vull recomanar un llibre de Giulia Enders: La digestión es la cuestión. Una forma molt amena, gràfica i divertida d’entendre com funciona el nostre sistema digestiu, la gran importància de la microbiota intestinal i la seva relació amb moltes malalties cada vegada més freqüents a la societat actual. Un […]

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.