Actualitat

Jornada d’Obesitat infantil

“El 25% dels nens i nenes d’entre 3 i 7 anys tenen sobrepès i entre un 3 i 4% pateixen obesitat” Així inaugurava Miquel Vilardell la Jornada d’Obesitat infantil que va tenir lloc dimarts passat al Col.legi de Metges de Barcelona, organitzada per la Fundació Agrupació Mútua i el Departament de Salut de la Generalitat. […]

Sant Jordi 2013

Aquest any us recomano un llibre del meu tema preferit: Receptes antiaging, gastronomia i ciència.   Carme Ruscalleda, la reconeguda xef amb 5 estrelles Michelin (3 a Sant Pol i 2 a Tokio), acaba d’escriure un llibre amb receptes antiaging juntament amb Raül Balam del restaurant Moments a l’Hotel Mandarin i el Dr. Manuel Sanchez […]

El Pa de Pagès Català, reconegut per la UE

Tot just fa una setmana que la Comissió Europea va publicar la inscripció de la Indicació Geogràfica Protegida Pa de Pagès Català. Ha estat la culminació d’un procés iniciat fa 4 anys pels flequers catalans per tal de preservar les característiques artesanes del pa més tradicional de Catalunya en front a altres pans rodons que […]

Els Secrets de les Confitures

Alguns de vosaltres ja coneixeu l’admiració que sento per la Georgina Regàs, així que avui comparteixo el nou Premi Gourmand que li han concedit pel llibre “Els Secrets de les Confitures”, editat pel Museu de la Confitura l’any 2012. Un llibre on hi podeu trobar receptes per preparar tot tipus de confitures, per a nens […]

PLAN CUIDATE + 2012

La Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) acaba de presentar el PLAN CUIDATE + 2012 per informar sobre el consum moderat de sal i greixos i promoure l’activitat física. La pàgina web www.plancuidatemas.es inclou trucs i consells per controlar el consum, una explicació de l’etiquetatge dels aliments i receptes elaborades per la Escuela […]

Centre de Manipulació de la Castanya

El Centre de Manipulació de la Castanya està situat a Viladrau, al costat del Parc Natural del Montseny, un entorn privilegiat rodejat de castanyers. Ofereix excursions per la zona, visites guiades, activitats per escoles, degustació de castanyes torrades, articles fabricats amb fusta de castanyer i botiga. A la botiga hi trobareu castanyes i tota mena […]

Viatja amb salut

Si viatges a països tropicals o exòtics i vols gaudir plenament de la teva estada, no t’oblidis d’una sèrie de precaucions amb l’aigua i els aliments. L’aigua pot transmetre malalties infeccionses, per aquest motiu beu sempre aigua envasada i que te l’obrin davant teu. Rebutja els glaçons de gel, ja que poden estar preparats amb aigua envasada. Renta’t les […]

Curs d’Alimenturisme a la Universitat de Vic

La Universitat de Vic ofereix aquest estiu un curs on-line sobre Alimenturisme: Descobrir els aliments visitables a Catalunya.   El curs està adreçat a persones que volen reflexionar sobre els aliments com a atractiu turístic i a professionals vinculats a empreses agroalimentàries, botigues gourmet, restaurants, operadors turístics i institucions i organismes públics. Jordi Torras, creador […]

El Bus Alicia visita Sabadell

El “Bus Alicia” estarà fins dissabte 2 de juny al Passeig de la Plaça Major de Sabadell, per informar i educar als ciutadans de totes les edats sobre una alimentació saludable, adequada a les necessitats i d’acord amb l’entorn. Es faran tallers destinats a fomentar els bons hàbits alimentaris entre els més petits, tallers d’alimentació […]

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.