Blog de nutrició i salut

Alguns dels temes que trobaràs al meu blog: ✔️ Com millorar la teva microbiota intestinal. ✔️ Alimentació per millorar el son i l’estat d’ànim. ✔️ Diets vegetarianes i com evitar dèficits nutricionals. ✔️ Estratègies per perdre pes de manera saludable.

Quiche de tofu amb espàrrecs i bolets

Avui us proposem una nova recepta feta amb tofu, un ingredient de la cuina vegetariana que sovint no se sap molt bé com cuinar. El tofu s’obté a partir de la soia. Té un sabor suau i una textura semblant el formatge fresc. Seria com una quallada de soia i es pot trobar natural o […]

3 propòsits d’any nou

Estàs pensant en millorar la teva alimentació? T’agradaria seguir una dieta més saludable i no saps com començar? Doncs aquí tens tres propòsits d’any nou, t’animo a seguir-los! 1. Sopar abans de les 21h Al nostre país esmorzem  en horari europeu i sopem en horari espanyol. Sopar després de les nou del vespre afavoreix a […]

7 trucs per gaudir del Nadal sense guanyar pes

Aquesta any el Nadal serà diferent. Amb tot el que hem viscut aquest any hem après que la salut és el més important. Per això hem de seguir cuidant-nos i gaudir d’unes festes saludables sense agafar aquells quilos de més que tant costen de perdre després. S’estima que els espanyols guanyem una mitja d’entre 3 […]

Recepta soja texturitzada nutresalut
Timbal de patata amb soja texturitzada

La soja texturitzada és una bona alternativa a les proteïnes animals que pots incorporar a la teva alimentació tant si segueixes una dieta vegetariana com si vols reduïr el consum de carn i peix.És molt fàcil de cuinar i té un bon aport de proteïna comparada amb altres opcions com per exemple el tofu.Si la […]

Lasaña espinacas
Consum d’espinacs, bledes i borratja en nens petits

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) recomana reduir el consum de bledes, espinacs i borratja en nens petits amb l’objectiu de disminuir l’exposició a nitrats.Els nitrats són uns compostos que es troben de forma natural en els vegetals, especialment en hortalisses de fulla verda. Per si sols són relativament poc tòxics. No obstant […]

Wok de tallarines, verdures i tempeh

De totes les proteïnes vegetals, el tempeh és segurament la menys coneguda al nostre país. Té un gust diferent del què estem acostumats perquè s’obté per un procés de fermentació. Hi ha tempeh de soia i d’altres llegums com el cigró, i es digereix millor que altres productes com el tofu o el seitan. Com […]

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.