Xerrades i conferències sobre alimentació

8 març 2019

Properes conferències i xerrades sobre alimentació i salut programades pels mesos de març, abril i maig 2019

 

Antioxidants i salut

Conferència a l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Granollers

Quan: 12 de març de 2019 a les 18:30 hores

Lloc: Museu de Granollers

 

Acciones fisiológicas de la cúrcuma sobre la inflamación y las funciones cognitivas

Jonades Tècniques EcoSalud Barcelona

Quan: 12 d’abril de 2019 a les 13:30 hores

Lloc: Expo Eco Salud

 

Aliments i cervell

Conferència a l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Rubí

Quan: 9 de maig de 2019 a les 18:00 hores

Lloc: Ateneu de Rubí

 

Aliments i cervell

Conferència a l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Barberà del Vallès

Quan: 14 de maig de 2019 a les 17:30 hores

Lloc: Biblioteca

 

Antioxidants i salut

Conferència a l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran Torre Llobeta

Quan: 12 de juny de 2019 a les 18:00 hores

Lloc: Casal Municipal Nou Barris de Barcelona

 

Les conferències per a les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran són pels socis però acostumen a estar obertes a tothom qui vulgui assistir pagant un preu simbòlic. En el cas que estiguis interessat/da, pots contactar-hi directament per consultar-ho o escriu-me un correu.

 

Picture of Anna Paré
Anna Paré
Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Articles relacionats

Huevo-colina-memoria
Colina: un nutrient essencial per millorar la memòria

La colina és un nutrient essencial per a la salut cerebral, especialment quan es tracta de memòria i concentració. Tot i que el cos pot produir petites quantitats de colina, la major part s’obté de l’alimentació. Per això, conèixer-ne els beneficis i en quins aliments es troba, és clau per millorar la funció cognitiva. Quins […]

Neurones a la carta, receptes per un cervell saludable

Comença Neurones a la carta: receptes per a un cervell saludable! Es tracta d’un projecte que neix entre la Barcelona Brain Health Iniciative – BBHI de l’Institut Guttmann, el xef Pep Nogué i jo mateixa per explicar aliments saludables pel cervell i receptes senzilles per a cuinar-los. Cada setmana es publica una nova video-recepta elaborada […]

Alimentos para el cerebro
Què és la dieta MIND?

La dieta MIND és un patró d’alimentació per millorar la salut cerebral, retardar la pèrdua de memòria i prevenir les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer. Combina recomanacions de la dieta mediterrània i de la dieta DASH, un altre tipus d’alimentació dissenyada als Estats Units per prevenir la hipertensió arterial. Ademés, el seu nom és l’acrònim de […]

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.