Diactual entrevista a Anna Paré

15 març 2018

Sorpresa! Un dia qualsevol, quan menys t’ho esperes, reps un missatge per whats app on et pregunten si vols partipicar a la secció d’entrevistes pel blog de Diactual, una plataforma de formació online dirigida a professionals sanitaris.

És clar que sí! Encantada de compartir la meva experiència, aquesta va ser la meva reposta.

Així que si voleu coneixe’m una mica millor, com he arribat fins aquí, amb moltes hores de formació i dedicació perquè m’agrada el què faig, la meva experiència com a farmacèutica i dietista-nutricionista, aquí us deixo l’enllaç a l’entrevista sencera (dura 5 minuts): Diactual.

Els anys dedicats a la farmàcia m’han donat l’oportunitat de conèixer a molts pacients, de totes les edats, desde nens a persones grans, i una visió sobre les conseqüències de la malaltia sobre la qualitat de vida de les persones que et fa reflexionar. En moltes ocasions m’he preguntat com s’arriba a prendre més de 10 medicaments al dia i quina és la fórmula per a un envelliment saludable.

I tinc molt i molt clar que l’alimentació i l’estil de vida que porta cadascú és el més important. D’aquí el interès en aprofundir els meus estudis en el camp de l’alimentació i la nutrició, perquè m’encanta aprendre i en les professions sanitàries t’adones que quan més saps, més et queda per aprendre.

I a això és el què em dedico, a divulgar, a ensenyar, a explicar, a acompanyar, com a dietista-nutricionista a la meva consulta de Sabadell, com a ponent per a laboratoris farmacèutics i empreses de complements alimentosos i suplements, i com a professora col·laboradora en instituts i universitats. Agraïda a les persones que m’envolten i a l’equip humà que m’acompanya en aquest camí personal i professional.

Gràcies Diactual per l’entrevista, ha estat una nova experiència la de parlar davant d’una càmara, sempre aprenent!

Picture of Anna Paré
Anna Paré
Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Articles relacionats

Huevo-colina-memoria
Colina: un nutrient essencial per millorar la memòria

La colina és un nutrient essencial per a la salut cerebral, especialment quan es tracta de memòria i concentració. Tot i que el cos pot produir petites quantitats de colina, la major part s’obté de l’alimentació. Per això, conèixer-ne els beneficis i en quins aliments es troba, és clau per millorar la funció cognitiva. Quins […]

Neurones a la carta, receptes per un cervell saludable

Comença Neurones a la carta: receptes per a un cervell saludable! Es tracta d’un projecte que neix entre la Barcelona Brain Health Iniciative – BBHI de l’Institut Guttmann, el xef Pep Nogué i jo mateixa per explicar aliments saludables pel cervell i receptes senzilles per a cuinar-los. Cada setmana es publica una nova video-recepta elaborada […]

Alimentos para el cerebro
Què és la dieta MIND?

La dieta MIND és un patró d’alimentació per millorar la salut cerebral, retardar la pèrdua de memòria i prevenir les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer. Combina recomanacions de la dieta mediterrània i de la dieta DASH, un altre tipus d’alimentació dissenyada als Estats Units per prevenir la hipertensió arterial. Ademés, el seu nom és l’acrònim de […]

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.