Nous serveis de formació, legislació alimentària i comunicació científica

A Nutresalut ampliem serveis!

Comencem l’any 2018 amb nous serveis. Ademés d’oferir ja algunes formacions i la consulta en dietètica i nutrició a càrrec de la nostra dietista-nutricionista i farmacèutica Anna Paré, incorporem noves formacions i els serveis de legislació alimentària i comunicació científica.

Formació

Fruit de l’èxit aconseguit a les jornades d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental celebrades a la UB, seguim treballant en aquesta línia preparant nous formats de formació.

Les nostres farmacèutiques Mar Blanco i Anna Paré segueixen treballant amb diferents laboratoris farmacèutics impartint xerrades i conferències sobre alimentació, nutrició, complements alimentosos i productes dietètics.

Comencem amb noves formacions en empreses sobre la salut de la dona, promoció de la salut en l’àmbit laboral, assessorament nutricional esportiu i hàbits saludables per a la millora del rendiment cognitiu. Consulta la nostra proposta i si no trobes el que busques, posa’t en contacte amb nosaltres.

Legislació alimentària

Gràcies a la col·laboració de Mar Blanco, farmacèutica i tecnòloga alimentària experta en legislació alimentària, estrenem servei d’assessorament normatiu tècnic i legal en matèria d’aliments, complements alimentosos i productes dietètics.

Comunicació científica

Ens agrada compartir els nostres coneixements!

Des de 2009 treballem per a diferents empreses en la redacció de material científic i mèdic. Gràcies a la col·laboració d’Esther Barnés, farmacèutica i experta en comunicació mèdica, ampliem la nostra oferta de serveis en redacció de textos mèdics.

Picture of Anna Paré
Anna Paré
Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Articles relacionats

Huevo-colina-memoria
Colina: un nutrient essencial per millorar la memòria

La colina és un nutrient essencial per a la salut cerebral, especialment quan es tracta de memòria i concentració. Tot i que el cos pot produir petites quantitats de colina, la major part s’obté de l’alimentació. Per això, conèixer-ne els beneficis i en quins aliments es troba, és clau per millorar la funció cognitiva. Quins […]

Neurones a la carta, receptes per un cervell saludable

Comença Neurones a la carta: receptes per a un cervell saludable! Es tracta d’un projecte que neix entre la Barcelona Brain Health Iniciative – BBHI de l’Institut Guttmann, el xef Pep Nogué i jo mateixa per explicar aliments saludables pel cervell i receptes senzilles per a cuinar-los. Cada setmana es publica una nova video-recepta elaborada […]

Alimentos para el cerebro
Què és la dieta MIND?

La dieta MIND és un patró d’alimentació per millorar la salut cerebral, retardar la pèrdua de memòria i prevenir les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer. Combina recomanacions de la dieta mediterrània i de la dieta DASH, un altre tipus d’alimentació dissenyada als Estats Units per prevenir la hipertensió arterial. Ademés, el seu nom és l’acrònim de […]

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.