Avui 4 de febrer és el Dia Mundial contra el Càncer.
Us deixem l’enllaç de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) on hi trobareu un llistat de receptes de la Fundació Alicia preparades especialment per a pacients amb tractament.
4 febrer 2014
Avui 4 de febrer és el Dia Mundial contra el Càncer.
Us deixem l’enllaç de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) on hi trobareu un llistat de receptes de la Fundació Alicia preparades especialment per a pacients amb tractament.

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.
La colina és un nutrient essencial per a la salut cerebral, especialment quan es tracta de memòria i concentració. Tot i que el cos pot produir petites quantitats de colina, la major part s’obté de l’alimentació. Per això, conèixer-ne els beneficis i en quins aliments es troba, és clau per millorar la funció cognitiva. Quins […]
Comença Neurones a la carta: receptes per a un cervell saludable! Es tracta d’un projecte que neix entre la Barcelona Brain Health Iniciative – BBHI de l’Institut Guttmann, el xef Pep Nogué i jo mateixa per explicar aliments saludables pel cervell i receptes senzilles per a cuinar-los. Cada setmana es publica una nova video-recepta elaborada […]
La dieta MIND és un patró d’alimentació per millorar la salut cerebral, retardar la pèrdua de memòria i prevenir les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer. Combina recomanacions de la dieta mediterrània i de la dieta DASH, un altre tipus d’alimentació dissenyada als Estats Units per prevenir la hipertensió arterial. Ademés, el seu nom és l’acrònim de […]