Posa exercici al teu plat, DNN 2011

Posa exercici al teu plat, lema del Dia Nacional de la Nutrició 2011.

L’activitat física és imprescindible per la salut, per aquest motiu la Federació de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD) l’ha escollit per celebrar el dia nacional de la nutrició d’aquest any.

Amb la pràctica regular d’exercici físic millora la circulació sanguínia i la capacitat cardiopulmonar, millora el perfil lipídic, augmenta la despesa energètica i la pèrdua de pes és més efectiva, disminueix el greix abdominal i millora la funció intestinal. L’activitat física ajuda a controlar les xifres de glucosa i de pressió arterial, de manera que redueix el risc de mortalitat per malalties cardiovasculars i cròniques.

Si en voleu saber més llegiu l’arxiu adjunt sobre hàbits de hidratació, alimentació i activitat física.

Tríptic Dia Nacional de la Nutrició 2011

Picture of Anna Paré
Anna Paré
Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Articles relacionats

Huevo-colina-memoria
Colina: un nutrient essencial per millorar la memòria

La colina és un nutrient essencial per a la salut cerebral, especialment quan es tracta de memòria i concentració. Tot i que el cos pot produir petites quantitats de colina, la major part s’obté de l’alimentació. Per això, conèixer-ne els beneficis i en quins aliments es troba, és clau per millorar la funció cognitiva. Quins […]

Neurones a la carta, receptes per un cervell saludable

Comença Neurones a la carta: receptes per a un cervell saludable! Es tracta d’un projecte que neix entre la Barcelona Brain Health Iniciative – BBHI de l’Institut Guttmann, el xef Pep Nogué i jo mateixa per explicar aliments saludables pel cervell i receptes senzilles per a cuinar-los. Cada setmana es publica una nova video-recepta elaborada […]

Alimentos para el cerebro
Què és la dieta MIND?

La dieta MIND és un patró d’alimentació per millorar la salut cerebral, retardar la pèrdua de memòria i prevenir les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer. Combina recomanacions de la dieta mediterrània i de la dieta DASH, un altre tipus d’alimentació dissenyada als Estats Units per prevenir la hipertensió arterial. Ademés, el seu nom és l’acrònim de […]

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.