Farta de cel·lulitis rebel?

Aconsegueix una figura ben modelada i ferma

 

La dieta i l’exercici no sempre permeten assolir una silueta ferma. La cel·lulitis ressistent es converteix en un problema difícil de solucionar, però ara existeixen eines que sí permeten guanyar la guerra contra els greixos ressistents, reduïr el greix corporal i modelar la figura.
La lluita contra l’excés de pes i la cel·lulitis no entén de miracles. Aquell que vulgui perdre pes haurà d’iniciar una dieta equilibrada i practicar exercici físic. Però què passa quan aquestes dues opcions no són suficients? Ara tenim eines que fan més efectiva aquesta combinació: els complements nutricionals que combinen àcid linoleic conjugat (CLA), extracte de te verd –un potent i conegut “cremagreixos”-, i la L-Carnitina.

Els estudis realitzats per experts de tot el món confirmen que aquesta combinació aconsegueix una reducció d’entre el 8 i el 9% del greix corporal, confirmant-se a més que part d’aquesta pèrdua es converteix en un augment de teixit muscular.

Els “cremagreixos”

La capacitat de cremar grasses li correspon al te verd. Gràcies a un compost actiu anomenat EGCG (galat de epigalocatequina), el te verd aconsegueix ser una de les principals substàncies “cremagreixos”. Aquest EGCG té moltes propietats beneficioses per a la salut, sent la fonamental cremar greix, fins un 17% més que sense EGCG.

El te verd troba un aliat perfecte en la L-Carnitina, una substànica que funciona transportant els àcids grassos de cadena llarga des de la sang fins a les cèl·lules, en posar al seu abast aquest excés de greix per actuar sobre ell i cremar-lo.

Picture of Anna Paré
Anna Paré
Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Articles relacionats

Huevo-colina-memoria
Colina: un nutrient essencial per millorar la memòria

La colina és un nutrient essencial per a la salut cerebral, especialment quan es tracta de memòria i concentració. Tot i que el cos pot produir petites quantitats de colina, la major part s’obté de l’alimentació. Per això, conèixer-ne els beneficis i en quins aliments es troba, és clau per millorar la funció cognitiva. Quins […]

Neurones a la carta, receptes per un cervell saludable

Comença Neurones a la carta: receptes per a un cervell saludable! Es tracta d’un projecte que neix entre la Barcelona Brain Health Iniciative – BBHI de l’Institut Guttmann, el xef Pep Nogué i jo mateixa per explicar aliments saludables pel cervell i receptes senzilles per a cuinar-los. Cada setmana es publica una nova video-recepta elaborada […]

Alimentos para el cerebro
Què és la dieta MIND?

La dieta MIND és un patró d’alimentació per millorar la salut cerebral, retardar la pèrdua de memòria i prevenir les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer. Combina recomanacions de la dieta mediterrània i de la dieta DASH, un altre tipus d’alimentació dissenyada als Estats Units per prevenir la hipertensió arterial. Ademés, el seu nom és l’acrònim de […]

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.