Blog de nutrició i salut

Alguns dels temes que trobaràs al meu blog: ✔️ Com millorar la teva microbiota intestinal. ✔️ Alimentació per millorar el son i l’estat d’ànim. ✔️ Diets vegetarianes i com evitar dèficits nutricionals. ✔️ Estratègies per perdre pes de manera saludable.

Com fer granola de civada i pistatxo a casa

Aquesta recepta de granola és molt fàcil de fer i és un bon recurs per a preparar esmorzars rics i saludables per a tota la família. A casa la fem amb flocs de civada sense gluten, és difícil trobar-ne però en algunes botigues de dietètica i de menjar ecològic els pots trobar. Si no tens […]

Què és l’índex glucèmic d’un aliment?

Conèixer la quantitat total d’hidrats de carboni que té un aliment no significa que tots s’aprofiten de la mateixa manera per l’organisme, o que tots es trobin disponibles per ser digerits i absorbits. Per aquest motiu, els aliments que contenen hidrats de carboni es classifiquen segons el tipus de resposta glucèmica, també anomenada índex glucèmic. […]

Èxit d’assistència a la 3a Jornada Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental

Amb el lema “Ansietat i depressió, emocions lligades a l’alimentació”, el passat 19 d’octubre vam celebrar la 3a Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental amb més de 100 assistents entre experts, professionals i alumnes que ens vam reunir a la sala Les Voltes del Campus de l’Alimentació de Torribera (UB). La jornada va ser […]

3a Jornada Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut mental

Ja tenim el programa definitiu per a la Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut mental que enguany arriba a la 3a edició i que tractarà sobre l’ansietat i la depressió com a emocions lligades a l’alimentació. Tindrem l’honor de comptar amb el Dr. Joan Sabater-Tobella per a la conferència inaugural que ens parlarà de farmacogenètica […]

Quants ous es poden menjar a la setmana?

Els ous han passat de ser un aliment a moderar per la falsa creença de que augmentaven el risc cardiovascular, a considerar-se un aliment funcional pel seu elevat valor nutricional. Suposen una font de proteïna animal de gran qualitat, contenen totes les vitamines liposolubles (A, D, E i K), vitamines del grup B com la […]

Diabetis i periodontitis, quina relació tenen?

La diabetis i les malalties periodontals estan entre les malalties cròniques més freqüents. Es calcula que a Espanya el 13,8% dels majors de 18 anys pateix diabetis tipus 2 i que només el 14,8% dels adults entre 35 i 44 anys té les genives sanes, la resta té algun tipus de malaltia periodontal. Quina relació […]

No et perdis res!

Subscriu-te a la meva newsletter per rebre consells nutricionals així com les últimes novetats de la meva consulta.

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.