Especialista en salut digestiva i cerebral
Soc Anna Paré Vidal, dietista-nutricionista i farmacèutica, especialitzada en salut digestiva i nutrició cerebral. T’ajudo a millorar el teu benestar a través de l’alimentació, amb un enfocament integratiu, personalitzat i basat en l’evidència científica.
També imparteixo conferències i tallers per a institucions, centres de salut, universitats i empreses que volen incorporar aquests coneixements de manera didàctica i aplicable.
GRAU EN NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA – CODINUCAT Nº 1079

LLICENCIATURA EN FARMÀCIA – COFB Nº 9240

La meva trajectòria professional
Treballo com a dietista-nutricionista en consulta privada de manera presencial i online i com a docent a la Universitat Oberta de Catalunya i al Culinary Institute of Barcelona, entre altres institucions.
Col·laboro amb laboratoris farmacèutics fent formacions i redactant contingut sobre nutrició, complements alimentaris, salut digestiva i alimentació per al cervell.
Àrees d’especialització
M’he especialitzat en problemes digestius perquè els he patit durant molt de temps. Quan et fa mal la panxa, no hi ha res que puguis prendre que tregui el dolor immediatament.
Entendre per què alguns aliments poden provocar males digestions i el paper de la microbiota intestinal és clau per enfocar el tractament i alleujar símptomes com inflor, gasos, diarrea o dolor abdominal.
He escrit un llibre sobre alimentació, nutrició i memòria perquè quan estudiava el grau en Nutrició Humana i Dietètica, em vaig adonar que no és el mateix estudiar amb trenta i pocs anys i sent mare de dos nens, que fer-ho amb vint anys a la Facultat de Farmàcia.
Per això vaig començar a buscar quins aliments podia menjar i quins complements alimentaris podia prendre per millorar l’atenció, la concentració i l’aprenentatge. Anys més tard vaig escriure La cuina de la memòria, aliments i receptes per cuidar el teu cervell.
Afiliacions
- Membre del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFB)
- Membre del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat)
- Membre de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA)
- Membre de l’Acadèmia Espanyola de Nutrició i Dietètica
- Membre de la Societat Espanyola de Farmacèutics Nutricionistes Comunitaris (SEFYNC)
- Membre de la Societat Espanyola de Microbiota, Probiótics i Prebiótics (SEMiPyP)
- Membre d’Honor del Science and Cooking World Congress Barcelona

Últimes publicacions
- Suplementació amb micronutrients i els seus beneficis: per què i quan? Nutr Hosp 2025
> Llegir publicació - Medicaments i disfàgia: intervenció des de la farmàcia comunitària. El Farmacèutic nº 625, 2023
> Llegir publicació - Disfàgia: una aproximació als trastorns de la deglució des de la farmàcia comunitària. El Farmacèutic nº 624, 2023
> Llegir publicació - L’atenció farmacèutica en la insuficiència renal: el consell alimentari. Circular Farmacèutica, 2022
- Desnutrició en l’adult major: com abordar-la des de la farmàcia comunitària. El Farmacèutic nº 610, 2022
> Llegir publicació - Alimentació i salut cerebral. Revista TECA, 2020
- Alimentació i esport. Farmateca del Club de la Farmàcia
- Plantes medicinals i fitoteràpia aplicada a l’esport. ElikaEsport Editorial, 2017
- Problemes digestius més freqüents en adults. El Farmacèutic nº 556, 2017
> Llegir publicació - Alimentació funcional i ús en les etapes fèrtils de la dona. Llibre Blanc de la Nutrició Infantil a Espanya
- Recomanacions dietètiques en la diarrea i el restrenyiment. Circular Farmacèutica, 2015
- Plantes amb cafeïna: un valor afegit per a l’esportista? Circular Farmacèutica, 2015
M’hauràs vist a…










