Esdeveniments

Xerrada i degustació sobre fermentats vegetals

Les investigacions recents demostren que els bacteris que viuen en el nostre intestí, l’alimentació que tenim i el nostre estat de salut estan molt relacionats entre sí. Aconseguir una bona salut intestinal és fonamental per a l’organisme, i avui en dia sabem que com més diversitat i més riquesa bacteriana, menys al·lèrgies i menys malalties autoinmunes tindrà […]

Què menjar abans, durant i després d’una cursa per muntanya

L’alimentació és l’entrenament invisible de tot esportista i contribueix a aconseguir una millor forma física i un millor rendiment, sobretot quan es participa en alguna cursa! Com s’entrena l’alimentació d’un esportista? Doncs primer cal conèixer quins són els nutrients necessaris per fer esport, en quins aliments es troben, quan i com els hem de prendre, […]

Jornada d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental

L’esperança de vida està augmentant i cada vegada vivim més anys. Es preveu que per l’any 2050 el 43% de la població espanyola serà major de 65 anys i que d’aquests, el 31% serà major de 80 anys. Com volem que siguin aquests anys que viurem de grans? Quina qualitat de vida volem tenir? No […]

Xerrada sobre antioxidants i salut

Una de les principals teories de l’envelliment explica que és un procés determinat per unes substàncies anomenades radicals lliures que es generen de forma natural en el nostre organisme i també degut a factors externs. Quan es troben en excés o hi ha manca d’antioxidants, produeixen estrès oxidatiu i contribueixen a l’aparició o agreujament de malalties com […]

Com cuidar el teu cabell en l’embaràs i la lactància

Cada dia perdem entre 50 i 100 cabells, una quantitat considerada normal pels experts en salut capil·lar perquè de cabells en tenim moltíssims, un promig de 120.000! Però després del part, la pèrdua de cabell sol ser una preocupació per a les mares que al voltant dels 3 mesos després de parir veuen com els […]

Xerrada sobre alimentació i lactància materna

La lactància és el primer període de la vida després de néixer. Comprèn varis mesos durant els quals el recent nascut s’alimenta només de la llet que li aporta tots els nutrients necessaris per a un bon desenvolupament. A la vegada, per la mare que dóna el pit, la lactància és un període en que […]

La importància d’una bona salut intestinal

Conferència a l’Aula d’Extensió Universitària d’Horta A l’intestí té lloc la part final de la digestió dels aliments i la seva absorció, però també és on viuen milions de bacteries i altres microorganismes que exerceixen una gran influència en el nostre estat de salut, fins i tot en el nostre estat d’ànim. Es coneix que […]

Xerrada sobre alimentació i embaràs

L’embaràs i la lactància són dos dels períodes de més demanda nutricional en la vida d’una dona, ja que han de cobrir les necessitats de nutrients de la mare, del fetus en creixement i del nen en els seus primers mesos de vida, garantint la salut per a tots dos. Un important nombre d’estudis científics […]

Xerrada Dia Nacional de la Nutrició 2013

Celebrem el Dia Nacional de la Nutrició parlant de la importància de dur a terme, durant tota la vida, uns bons hàbits alimentaris i d’estil de vida per aconseguir més longevitat i qualitat de vida. De la mà d’Anna Paré, especialista en formació i assessorament en alimentació i nutrició, veurem que no n’hi ha prou […]

Anna Paré Vidal
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.